torstai 19. helmikuuta 2009

Yläkerta edistyy

Yläkerta on mennyt vauhdilla eteenpäin ja on nyt kuin eri tila konsanaan. Väliseinät ovat vaatehuonetta lukuunottamatta paikoillaan ja tilan hahmottaa nyt ihan eri tavalla. Sähkärikin on aloittanut jo sähkötyöt.

Huoneet ovat kyllä todella tilavat, etenkin meidän valtava makuuhuone. Aulaan saa oikein mukavan TV-tilan ja lastenhuoneissakin riittää varmasti lattiapinta-alaa myös isommille asukeille. Ja se kylpyhuone ihanuus...!

Tässä vaiheessa muuten täytyy välittää oikein erikoiskiitos meidän kaikille urakoitsijoille. Sähkäri ja putkarit ovat tulleet aina paikalle kun hommat ovat olleet sopivassa vaiheessa töiden jatkamiselle. Jopa päivän varoitusajalla. Vastaavan mestarin tuki on ollut korvaamatonta ja hänkin käy pistäytymässä raksalla monta kertaa viikossa. Timpuri teki työnsä hienolla työmoraalilla ja Rantalat ovat edelleen tiiviisti projektissa mukana upealla palveluasenteella. Kaikista suurin kiitos kuuluu tietysti Karille joka jaksaa opastaa Mikkoa ja nähdä uskomattoman paljon vaivaa ja uhraa vapaa-aikaansa kotimme eteen.

Tuntuu ihan käsittämättömältä että meille on sattunut näin hieno työporukka. Varsinkin kun monesti kuulee ihan toisenlaisia tarinoita...

Ja back to basics: tänään tavataan taas keittiösuunnittelija ja nyt pitäisi kai uskaltaa lyödä kaupat lukkoon. Eilen illalla tosin klo. 23-24 kreasimme Mikon kanssa muutaman tilan lähes uusiksi... :) Tää on ihan pimeetä!

Ei kommentteja: