sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Kodinkoneet hankittu

Pistin elämän risaiseksi Asta-messuilla ja tein kaupat Siemensin kodinkonepaketista Veikon koneen osastolla. Aiempiin saamiimme tarjouksiin nähden hinnat tuntuivat olevan ihan kohdallaan ja koneet ovat pääosin, ainakin myyjän mukaan, niitä Siemensin parhaimpia. Budjetti ylittyi n. 350 euron verran, mutta kaupanpäälliseksi sain 300 euron lahjakortin, joten sillä saadaan mukavasti se kaivattu kakkostelkkari. Niin ja tulihan sieltä vielä hieno alumiininen leivänpaahdinkin :) Eikä siinä vielä kaikki :) Rahtivapaasti koko paketti.

Keittiöön tulee nyt sitten valkoiset kylmäkaapit pitkillä rosterivetimillä (näitä valkoisten kaappien pitkiä vetimiä ehdittiinkin hakea kissojen ja koirien kanssa), integroitu alu-musta mikro, alumiinin värinen uuni ulosvedettävillä pellinkannattimilla, täysmusta (fasettireunat) induktiotaso ja kokonaan integroitu astianpesukone. Liesituuletin tulee olemaan Lapetekin Luxor, alumiinin värisenä. Sen hommaamme toisaalta.

Kodinhoitohuoneeseen tulee täysvalkoiset pesukone ja kuivausrumpu sekä kuivauskaappi, joka on myös Siemensin. Pesutornin koneet vaihdoin viime hetkellä astetta heikompitasoisiin, jotta päästiin vähän lähemmäs budjettia... Nyt ei pesukoneessa ole sitten Gore tex -vaatteille tarkoitettua ohjelmaa. Voi hitsin hitsi :)

Ei kommentteja: