perjantai 13. helmikuuta 2009

Täydellinen lattia

Löysin Pergon laminaattivalikoimista ihan täydellisen sävyn: Valkoinen tammi lauta. Se on juuri sellainen hieman harmaan/valkoisen sävyinen vaalea tammikuosi jollaista olemme hakeneet. Ei liian valkoinen eikä liian tumma. Otin näytepalan kotiin tutkailtavaksi ja hyvältä näyttää sekä sisävalaistuksessa että luonnonvalossa. Liikkeessä zoomailin sekä harmaan että ruskean sävyisen laattojen vierellä ja sävy sopii todella hyvin molempiin.

Eilen porrasrakentaja kävi raksalla ottamassa mitat. Päädyimme sellaiseen ratkaisuun, että portaiden askelmat päälystetään tuolla samalla lattialaminaatilla. Näin saadaan sävy jatkumaan yhtenäisenä alhaalta rappusten kautta yläkertaan. Laitamme siis todennäköisesti nyt kuitenkin saman lattiamateriaalin myös yläkertaan. Laminaatissa on myös se hyvä puoli että se kestää portaissa hyvin myös koiran kynnet, toisin kuin naarmuherkkä puu. Ainoa haittapuoli on tietysti liukkaus...

Raksalla yläkerran lattia on nyt vaatehuonetta lukuunottamatta valmis. Viikonloppuna rakennetaan väliseinärungot (ja käydään tietysti Asta-messuilla).

Ei kommentteja: