perjantai 9. huhtikuuta 2010

Saunaosasto etenee

Pesuhuoneen puoli alkaa olla kutakuinkin saumattu. Sitä hommaa on allekirjoittaneelle riittänyt lastenhoidon lomassa ihan kiitettävästi... Luonnonkiviboordista tuli tosi kiva ja sävyt käyvät hyvin vaaleanharmaan lattialaatan ja mustien paneeleiden kanssa.

Saunan puolella on pian seinät paneloitu. Musta hirsipaneeli näyttää upealta (ei kyllä pääse kuvassa oikeuksiinsa) kun pinta on muuten mattainen mutta puun syyt kiiltelevät hienosti. Hirsipaneelin profiilista olen aina pitänyt ja olen tosi tyytyväinen että valittiin se tavallisen suoran paneelin sijaan.

Paneelit käsiteltiin täysmustalla saunasuojalla mistä tuli mieluinen lopputulos. Nettikeskusteluissa monet olivat kokeneet sen liian mustaksi ja lantranneet väriä melko voimakkaastikin. Me kokeilimme lantrausta, mutta mielestämme silloin lopputuloksesta tuli joten "halvan" ja kotikutoisen oloinen. Kuka mistäkin tykkää.


Sen verran suunnitelmat muuttuivat tässä matkan varrella että päädyimme sittenkin tekemään lauteet lämpökäsitellystä haavasta. Ainoastaan etulaudat käsitellään mustaksi. Musta kuusi ei oikein houkuta laudemateriaaliksi sen kuumuuden takia ja vaalea haapa taas tulee vähän kellertäväksi. Hienoa lämpöhaapaa taas ei oikein ilkeä mustalla sotkea. Hieman harmaaseen taittava ruskea sopii kyllä mustan kaveriksi hienosti.

Olen aika vakuuttunut että tästä tulee upea kokonaisuus!

Ei kommentteja: