keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Vain sähköt ja lasit puuttuu

... ja ylälauteen alta musta ritelikkö. Harvian kivi kiuas odottaa asennusta ja lasiseinä tulee vasta 2-3 viikon päästä joten ihan vappusaunaan ei ilmeisesti päästä. HÖH! Täytyy vaan fiilistellä kylmässä saunassa.
4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Wau! On upea!

Heidi kirjoitti...

Moi! Ihanalta näyttää! Olemme itse ihastuneet Teri-taloon myöskin, ja hyvin samanlaista pohjaa olemme ajatelleet mitä teilläkin. Rakentamaan aletaan heti kun tontti nyt löytyy. Kuumeinen etsintä on päällä. :) Olisi mukava kuulla paljonko Teri-talo on tullut teille maksamaan kaiken kaikkiaan kun nyt olette jo loppusuoralla. Tsemppiä viimeisiin rakennusviikkoihin!! T:Heidi PS: meiliosoitteeni on heidi.lahtinen@gmail.com jos viitsit kirjotella budjetistanne :)

Pikkupiidu kirjoitti...

Hei!

Saunanne näyttää todella hyvältä! Miten lampöhaapalauteet ovat kestäneet käytössä ja oletteko käsitelleet niitä jotenkin? Saunanne on nimittäin kuin kopio meidän juuri valmistuvasta saunastamme, ja kaipaisin kokemuksia.

Mervi kirjoitti...

Moi,

Kiitos kommenteista! Lämpöhaapalauteet ovat olleet käytössä ihanat: tuntuvat sileän mattaisilta ja pehmeiltä, ja tuoksu on taivaallinen! Hyvänä ovat myös pysyneet, vaikka vähän jännitimme kuinka lähtevät harmaantumaan. Lauteita ei ole kertaakaan pesty (muuten kuin vedellä) eikä käsitelty käyttöönoton jälkeen, eikä vesi ole jättänyt niihin lainkaan harmaantumia. Loistovalinta siis!