torstai 25. maaliskuuta 2010

Sauna tekeillä

Viime viikot on ahkerasti pakerrettu pesuhuone-sauna -osaston kimpussa. Laatotukset on tehty, saumausta vaille, ja panelit saavat varaston puolella mustaa Sasua pintaansa.

Lattiassa on sama harmaa 10x10 kuin kodinhoitohuoneessa, seinät valkoista ja poikkiraidat mustanharmaata luonnonkivilaattaa (5x30 cm). Kattoon tulee mustaksi käsitelty kuusipaneeli, saunan seinät mustalla 95-leveällä hirsipaneelilla ja lauteet myös mustat lukuunottamatta etulautoja ja ehkä selkänojaa jotka tulevat olemaan lämpöhaapaa.Saunan kattoon tulee 80x80 cm kokoinen tähtikuvio lämpöhaavasta, muuten koko sauna tulee siis olemaan musta. Kiuas on Harvian Kivi.

Tässä laitetaan Sasua seinäpaneeleiden pintaan.

(lisäsin keittiökuviin uuden kuvan saarekkeesta)

3 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Laita jossain vaiheessa kuvia siitä saunan mustasta paneelista. Kiinnostaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

Meille tuli kans musta sauna, mutta käytimme Liberonin tuotteita. Suosittelen! Tulee todella siistiä jälkeä helpolla, joku meille vinkkas että tuolla sasulla on vaikeampi saada tasainen väri. No, siitä ei meillä siis omakohtaista kokemusta...

- Anne

Marika kirjoitti...

Kohta pääsette jo saunomaan :) Hyvältä näyttää.

Meillä on tällä hetkellä laatoitustyöt valmiina ja alakerran seiniä maalataan (ja kattoja paneloidaan). Portaat tulevat tänään, onneksi asennettuna :)

Pääsiäinen kuluu hommissa raksalla, sillä ensi viikolla tulevat kiintokalusteet.