tiistai 7. heinäkuuta 2009

Pienin askelin eteenpäin

Eilen meidän piti käydä pikaisesti aamupäivästä Otrassa, mutta niinhän siinä kävi, että reissussa kului taas koko päivä. Alan olla lopen kyllästynyt noissa kaupoissa juoksemiseen! Se on paljon rankempaa kuin työmaalla puuhastelu...

Tunteja siis kului mutta sentään jotain saatiin taas hankittua. Kodinhoitohuoneen kattolamput on nyt vihdoin valittu ja ostettu, samoin pukuhuoneen ja pesuhuoneen valot alkavat hahmottua. Makkarin seinämaali saatiin myös ostettua ja tapetti laitettiin tilaukseen. Lisäksi noudettiin saapuneet kirjastohuoneen tapetit ja ostettiin erinäisiä tarvikkeita raksalle.

Vessojen laatoitukset tuottavat edelleen päänvaivaa. Netraudasta löytyi täydellinen seinä- ja lattialaatta pikkuvessaan, mutta niiden toimituskulut nousevat kohtuuttomiksi kun tavaraa ei saa noudettua tuosta Ideaparkista vaan se toimitetaan kotiin. Eli olemme taas nollapisteessä sen kanssa. Yläkerran kylppärin suihkuun on myös löytynyt hyvä punainen seinälaatta, mutta haluaisin myös suihkun lattian samalla punaisella ja se laatta ei taas käy siihen tarkoitukseen... Muuten kylppäri tulee olemaan kauttaaltaan valkoinen, ainoastaan lattian väri on vielä hakusessa. Jatkamme siis etsintöjä. Argh!

Hanat ja pytyt saimme sentään jo päätettyä ja tilattua. Nyt alkaa budetti tulla sen verran vastaan, että jouduin luopumaan haaveilemistani Moran Rexx sarjan ihanan siroista suihkuhanoista ja suihkuseteistä. Sen sijaan päädyimme nyt Oraksen Cubista sarjaan josta tulee myös vessojen hanat. Suihkuseteistä emme päässeet vielä yhteisymmärrykseen, joten niiden hankinta jäi myöhemmälle. Pytyt ovat IDOn Seven sarjaa. Keittiön valitsimme Moran Rexx K7 hanan (kuvassa).

Tänään puuhailtiin taas pitkä päivä raksalla. Mikko viimeisteli yläkerran laminaatteja ja valmisteli kirjastohuoneen seiniä maalausvalmiiksi. Minä kiikuin taas vatsoineni tikapuilla ja maalailin terassin puolen ikkunanpokat ja loput helmalaudat valkoisiksi. Näyttää aika hyvältä, vaikkakin kirkkaan valkoisen rinnalla ovet ja ikkunankarmit näyttävät aika likaisen valkoiselta... Eipähän tuotakaan taas tajunnut kun valitsimme puuosiin kaikista kirkkaimman valkoisen. No, äkkiä ne puuosat varmasti likaantuvat.

Kari tuli illalla vielä jatkamaan keittiöhommia. Nyt yläkaapit ovat pitkällä sivulla paikoillaan ja astianpesukoneen päälle tehtiin uusi taso kun edellisessä oli ikävä kupru juuri näkyvimmässä kulmassa. Myös takkaan pistettiin taas tuli. :)

Ei kommentteja: