torstai 16. heinäkuuta 2009

Ensimmäinen huone tapetoitu

Matiaksen huone sai olla ensimmäinen johon laitettiin tapetit seinille. Täytyy sanoa, että lopputulos on aika pirteä! Ja juuri sellainen kuin kuvittelinkin. Voi kun saisi vielä tytön huoneen samaan malliin :)


Tapetti on kyllä aika hallitseva muuta sisustusta ajatellen. Ehkä tummanruskeat verhot ja matto sopisivat parhaiten, tai ehkä omenanvihreä... Jotain yksiväristä kuitenkin.

Nurkkalaudat on nyt maalattu valmiiksi ja minä sain siirtyä näiden ihanien nippeleiden pariin... Naapureilla on ainakin hauskaa. Minä en ole enää ihan niin varma.

Tällä viikolla saatiin hankittua loput laatat ja mm. ovenkarmit ja roskapönttö. Muutamia valaisimia puuttuu vielä, samoin pitäisi miettiä ja hankkia yläkerran kylppärin ja alakerran pesuhuoneen katot. Ylös tulee todennäköisesti valkoista mäntypaneelia ja alas taas lauteiden värinen paneli.

Suihkusetitkin saimme vihdoin päätettyä ja tilasin Hansgrohen Croma 100 sarjan setit. Niissä on mielestämme ihan turhia erilaisia suihkutoimintoja mutta ulkonäkö ja hinta ratkaisivat.

Loppuviikon suuri projekti on ulkopuolen maalausten viimeistely, sikäli mikäli löydämme oikeanlaisen nostimen jostain. Jollain muullakin taitaa olla samanlaisia suunnitelmia kun nostimet ovat niin kovin varattuja. Maalausprojekti pitäisi saada kuitenkin pian päätökseen sillä rännejä tullaan asentamaan parin viikon sisällä.

Ei kommentteja: