lauantai 27. kesäkuuta 2009

Maalia ulkopintaan

Kun kuivat ja helteiset ilmat kerran jatkuvat niin päätimme pistää hösseliksi ja ryhtyä maalaamaan talon ulkoseiniä. Hain perjantaina kolme isoa pyttyä maalia ja rekrytoin veljeni ja isäni maalaustalkoisiin. Parin päivän aikana on saatu jo ihan kivasti väriä pintaan.

Värin sävy oli taas pieni jännityksen aihe. Valitsimme kahdesta vaihtoehdosta vaaleamman. Sävy on Tikkurilan 351X. Ensimmäisen kerroksen jälkeen väri näyttää ehkä vähän turhan persikkaiselta mutta uskomme, että toivottava harmahtavan ruskea sävy syvenee kun toinen kerros saadaan maalattua. Hyvä tuosta varmasti tulee kunhan saadaan vielä kirkkaan valkoiset ikkunan pielet, nurkkalaudat ja kaiteet maalattua ja paikoilleen. Sokkeli voisi olla aika tumma, ehkä aavistuksen siniseen taittava harmaa jotta se ryhdittää kokonaisuutta mustan katon kanssa.


Kaikki muut Vatsoilantien talot ovat siniharmaita. Senkin vuoksi haluttiin jotain vähän erilaista. Meidän sävy sopii kyllä todella hyvin esim. naapureiden talon sävyyn joten ei liikaa hypi silmille.Sisätiloissa Kari on jatkanut olohuoneen katon kimpussa ja Matiaksen huoneeseen kokeiltiin jo pätkä laminaattia. Lattia on aivan ihana!

Ei kommentteja: