sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kattohommia

Niinhän siinä kävi että lauantai oli sateinen joten katolle ei oikein ollut asiaa. Piipun laitto siirtyi siis tuonnemmaksi. Sisällä sensijaan oli mukavan lämmin, vähän turhankin, ja Kari askaroi eteisen kattopaneleiden kimpussa. Pientä pähkäilyä aiheutti taas alaslaskun rajakohta mutta viitseliäs nikkarimme keksi jälleen oivan ratkaisun ja teki saumakohtaan vähän saman tapaisen "liu'un" kuin yläkertaan. Päätimme, että tuulikaapin kohdalle tulee samanlaiset upotetut downlightit kuin poikkikäytävälle joten kokonaisuudesta tuli oikein hieno.

Samalla ratkesi myös portaiden alapuolen kotelointi, sillä se voidaan tehdä kattopaneelilla väliseinään asti samassa kulmassa kuin alaslaskun vino osuus. Olemme suunnitelleet myös tuulikaapin istuintason ja yläkaappien välin panelointia joten sekin yhdistyy hyvin tähän systeemiin. Voi kun saataisiin jo eteisen kaapistotkin paikoilleen...


Eteisen kattoon piti tehdä alaslasku yläkerran kylppärin viemäröintien takia. Seinän viereen jäävät putket piiloutuvat kaapistojen ja kotelointien taakse.

Mikko askarteli välipohjan seinänvierustojen kimpussa. Jostain syystä sinne oli jäänyt villoittamatta pieni kolo, joten villat piti laittaa alakautta jälkikäteen.

Ei kommentteja: