sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Laattoja

Kävin tänään vähän raksalla siivoilemassa ja mallailemassa laattamalleja. Mikko jatkoi yläkerran seinien hiomisurakkaa. Huomasin, että on kyllä tosi tärkeää ottaa kaikki mallipalat yhtä aikaa "sovitettavaksi" ja kokeilla niitä vielä oikeassa ympäristössään. Eivät ne täällä toisaalla, liikkeestä puhumattakaan, näytä yhtään samalta.


Eteisen lattialaatoista on siis kaksi vaihtoehtoa. Beige on edelleen suosikki sillä se tekee kokonaisuudesta selkeän eikä niin korosta tilan sokkeloisuutta. Siihen sopii hyvin esim. tummanharmaat saumaukset vähän ryhdittämään. Tai sitten sama rusehtava joka tulee portaiden mattoon.

Alla vielä portaiden ja tuulikaapin mattovaihtoehdot. Tuo ruskea sopii sekä laminaattiin että vaaleaan laattaan todella hyvin, joten taidamme kallistua siihen.

Alla kuva pesuhuoneen ja khh:n vaaleansiniharmaasta valemosaiikkilaatasta (20x20), mattavalkoisesta 25x40 seinälaatasta ja vaaleanharmaasta 10x10 lattialaatasta. Mosaiikkia ryhdittämään mietimme vielä jonkinlaisia pystyboordeja, esim. neliskulmaisesta lasimosaiikista. Muuten värit sointuvat kyllä mielestäni hyvin yhteen ja tuo 40 senttinen laatta on kyllä ihan passeli, vaikka isommasta haaveilinkin.


Yläkerrassa hiotaan ja pohjamaalataan seiniä. Kohta kattojen ja tapettien kimppuun :)

Ei kommentteja: