maanantai 6. huhtikuuta 2009

17 laatikkoo, 25 neliöö ja jotain yli 300 kiloo

Siis laattoja. Hain Rauta-Otrasta aamulla loput valkoiset 25x40 cm laatat. Ihan vielä noita kaikkia ei tarvittaisi, mutta koska myyjä antoi lauantaina ymmärtää että kyseessä oli tarjouserä, päätin hamstrata ne äkkiä meille. Tänään sitten selvisi, että heillä on ko. lattaa kyllä koko ajan myynnissä. No, tulipahan haettua. Mikolle kiva iltajumppa kun tyhjentää pitkän työpäivän päätteeksi Touranin takaboxin :)

Kaakelikeskuksella koin myös aamulla mukavan yllätyksen kun sain tarjouksen beigestä lattialaatasta. Neliöhinta putosi kymmenellä eurolla! Eipähän tarvitse enää miettiä tuotakaan asiaa vaan laatat voi laittaa vaikka saman tien tilaukseen.

Kokosin eilen valtaisan exel-taulukon johon laskin laatta- , laminaatti- ja tapettitarpeet hintoineen. Loppusumma ei ollutkaan kovin järkyttävä ja mahtuu hyvin budjettimme raameihin. Se tietysti auttaa asiaa että suurin osa lattiasta tulee kohtuuhintaisella laminaatilla eikä esim. parketilla. Muutenkin näyttäisi siltä että pysymme suht koht budjettimme rajoissa. Toki pieni ylitys varmaan tulee, mutta eiköhän siitä selvitä. Pihaa ja muita ei niin kiirellisiä laitetaan sitten pikkuhiljaa kuntoon.

Seuraavaksi pitäisi löytää sopivan pituista (= pitkää) kattopaneelia jostain...

Ei kommentteja: