keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Kattohommia

Asentajat saivat urakkansa tiistaina valmiiksi ja puoliltapäivin oli myös runkokatselmus. Mitään ei ole kuulunut, joten eiköhän kaikki ollut ok. Kävin eilen illalla vähän siivoilemassa ja siellä olikin jo ilmanvaihtoputkitukset käynnissä. Tänään putkityöt jatkuvat ja Mikko, Pertti ja Kari aloittivat kattoruoteiden laiton. Harmi että aurinkoiset ilmat loppuivat tähän, mutta toivotaan ettei aivan rankkasateita tule haittaamaan työn edistymistä. Kumpa katto saataisiin pian päälle, niin talo näyttäisi jo kerrassaan hienolta... :) Niin tai näin, lauantaina juhlitaan harjakaisia.

Kävin eilen tsekkaamassa myös yhden naapuritalon, jonka pitäisi olla tänään valmis. Kahdehdittavaa... Hienoltahan siellä näytti, vaikka vähän joutuvat vielä pakertamaan jotta talo on muuttokunnossa. Matiaksella ja naapurin pojilla alkoi jo löytyä yhteinen sävel. Mukava kun on saman ikäisiä kavereita lähellä.

Tänään meillä on naapuruston yhteinen postilaatikkokokous. Postin edustaja tulee kertomaan mihin laatikot pitäisi sijoittaa. Noin neljän laatikon ryppäisiin kuulemma. Siinä sitten väännetään, että kenelle tulee pisin kävelymatka aamuisin. Jos hyvin käy, niin meidän pään nelikosta ollaan päättämässä vain me, sillä kolme muuta tonttia on vielä myymättä :)

Ei kommentteja: