lauantai 25. lokakuuta 2008

Kattotalkoot. osa 2.

Kattotalkoot jatkuivat tänään. Torstaina saatiin Vesivekin toimittamat kattoturvat tontille ja osa lumiesteistä laitettiin tänään paikoilleen. Tiiliäkin ladottiin hurjaa tahtia, sillä huomiseksi on luvattu kunnon syysmyräkkä. Kaikki isommat alueet saatiinkin jo valmiiksi. Harjojen leikkauskohta vaatiin kuitenkin vielä kohtalaisen paljon väkertämistä. Täytyy toivoa että se kestää huomisen sään vahingoittumattomana.

Sisällä talossa on tehty välipohjan villoituksia. Ihana, kun pääsee jo kunnolla ihailemaan yläkerran tiloja. Tässä muutama otos.

Meidän makuuhuoneen yhteyteen tuleva vaatehuone. Makkarin ovi tulee palkin oikealle puolelle ja rappuset tulevat sen edestä ylös. Alemmassa kuvassa itse makuuhuone.

Pienemmät makuuhuoneet.

Yläkerran aula ja käynti parvekkeelle.

Näyttää taas vähän erilaiselta, kun telineet on purettu talon edestä pois.

Nyt pitäisi alkaa suunnittelemaan rappusia, jotta aukosta osataan tehdä oikean kokoinen. Todennäköisesti pyydämme tarjouksen joltain puusepältä, mutta suunniteluasiassa olen nyt alkuun kääntynyt Westwoodin puoleen. Katsotaan nyt millaisia ehdotuksia heiltä tulee.

Löysin eilen Tulikiven studiolta yhden hienon takkavaihtoehdonkin. Sen etu oli vain 50 cm:n syvyys, mikä olisi hyvä juttu meidän kapeassa olohuoneessa. Ja laattapäälystyskin oli niin hieno, että voisin sitä jopa harkita...


Ei kommentteja: