torstai 2. lokakuuta 2008

Postiasiaa

Meillä oli eilen naapuruston yhteinen postilaatikkopalaveri Itellan edustajan kanssa. Kumma, miten asetelmassa oli heti pientä kitkaa. Postin edustaja aloitti palaverin tietysti kehumalla meitä kuinka hienosti olimme oma-aloitteisesti ottaneet yhteyttä asian tiimoilta ja vältämme näin pitkälliset väännöt kun posti ei joudu määräämään miten toimitaan. No, ihan tarpeestahan tuo palis lähti kun ensimmäiset asukkaat muuttavat alueelle parin viikon sisällä.

Se nyt oli sanomattakin selvää, että emme saa postilaatikoita omien porttien pieleen. Laatikot ryhmitellään neljän laatikon ryhmiksi, ja sijoitetaan sille puolen tietä jossa ei ole pyörätietä. Meidän laatikkoryhmä tulee olemaan siis kadun toisella puolella ja todennäköisesti aivan meidän porttia vastapäätä. Ihan ookoo kai. Senkin kuulimme että alueelle ei jaeta ilmaisjakelumainoksia muuten kuin postin kautta. Sen verran landella asumme. Eipähän tarvitse kuskata roskalehtiä kierrätykseen.

Sovimme naapureiden kanssa että hankimme kaikille samanlaiset laatikot ja ehdotin myös, että teemme talkoilla ainakin Vatsoilantiellä samanlaiset telineet/katokset ryhmille (joita tulee nyt ensialkuun kaksi). Tämä sai kannatusta. Laatikoiksi päätimme hankkia valkoiset maxibobit.

Ei kommentteja: