maanantai 29. syyskuuta 2008

Keittiösuunnitelmia

Sain Isku Keittiöiltä kalustesuunnitelmakuvat, joten tässä esimakua siitä miltä tulee näyttämään. Nämä suunnitelmat alkaa olla jo aika lähellä lopullista.Ovet ovat kiiltävää valkoista (ovimalli Geo), vetimet alumiinin väriset. Kodinkoneet valkoisia uunia ja induktiotasoa lukuun ottamatta. Ne ovat kiiltävän mustia. Astianpesukone piilotetaan ovilevyn taakse ja se on nostettu ylös. Tasot ovat wengen väristä laminaattia ja välitilaan tulee loisteputkivalot sekä seinät maalattuna tai tapetoituna. Keittiön ison ikkunan eteen tulee myös riippuva kattovalaisin.

Liesituuletin tulee olemaan todennäköisesti Lapetekin Luxor, jossa on ohut loisteputkivalo molemmilla sivuilla. Allas on Frankelta ja hana todennäköisesti Oraksen Ventura.Saarekkeen reunaan tulee paikka keittiöjakkaralle.

Kodinhoitohuoneeseen allaskaapin viereen tulee (koiran/lapsen)pesupaikka ja sitä vastapäätä kuivauskaappi sekä kapea ja korkea kenkäkaappi. Laatikossa on silityslautamekanismi.

Yläkerran vessaan tulee kaksi allasta ja niiden alle laatikostot jotka ovat todennäköisesti zepranon väristä kiiltävää kalvo-ovea. Alakerran WC on vielä vähän hahmottumatta, mutta Iskun Paju & Puro yhdistelmä on yksi vaihtoehto.

Ei kommentteja: