keskiviikko 6. toukokuuta 2009

PILP

Nilanin poistoilmalämpöpumppu saapui tänään tekniseen tilaan. Asennuksessa menee kuulemma muutama päivä. Sähköjä ei ole vielä kytketty joten todennäköisesti emme saa pumppua vielä toimintaan.

Yläkerrassa on saatu valmiiksi yhden makuuhuoneen katto, joka näyttää kerrassaan upealta. Nyt pitäisi hommata meidän makkarin spottivalot jotta päästään tekemään katto sinnekin. Aikamoista pähkäilyä noiden valojen kanssa on joutunut tekemään, sillä tilaa koolauksien välissä on todella vähän eikä sinne oikein mahdu upottamaan tavallista halogeenispottia. Powersetistä löytyi kuitenkin yksi malli joka ei vaadi yli 10 cm. upotustilaa.

Kävin eilen hakemassa myös keittiön seinämaalin, joka meni kuitenkin todennäköisesti pieleen. En ymmärrä miten nämä maalien sävyasiat voivat aina olla näin ylivoimaisen vaikeita! Haen tänään vielä toisen vaihtarin ja katsotaan sitten kummalla seinät maalataan. Kyllä sen eilisen sävynkin kanssa voisi elää, mutta se ei ollut aivan sellainen mitä oltiin suunniteltu... Hakusessa on siis vähän harmaaseen taittava oliivin vihreä sävy (ei siis minkään värinen ;) ) joka ei saisi olla kuitenkaan liian tumma. Eilen ostamani maali taittaa aika vahvasti ruskeaan ja lopputulos on enemmän beige kuin vihertävä.

Eilen hain myös kodinhoitohuoneen välitilan laatat.

Ei kommentteja: