tiistai 26. toukokuuta 2009

Keittiöhommat jatkuu

Eipä edistyneet asennushommat juurikaan tänään kun astianpesukoneen kaappi ja viemäriputken paikka aiheuttivat vähän päänvaivaa. Ratkaisu löytyi lopulta ja huomenna päästään taas jatkamaan.

Saarekkeen laatikostot ja uunin kaappi.

Sekainen sekamelska alakaappeja.

Rutinoitunut vahtikoira.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti olette ajattelevaisempia kuin me oltiin. Eli tuo saareke ikkunan vieressä näyttää olevan seinässä kiinni? Ilmeisesti teille ei ole täytettä seinän ja kaapiston välissä. Meillä kävi niin, että kun laitettiin ikkunan ympärille listat, ylälaatikko ei mahtunutkaan aukeamaan. Nyt sitten olisi saarekkeen siirtoa edessä ja meillä kun tuo saareke on jo käytössä niin se ei olekaan niin helppojuttu.

Mervi kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Täytyykin huomioida tuo juttu!

Hannukka kirjoitti...

Jostainhan minä tänne löysin ja hyvältä näyttää :) Voi kunpa itsekin jo olisimme tässä vaiheessa rakennusprojektia :)

Minna kirjoitti...

Heips! On kyllä hauska katsella kuvia teidän talonrakennuspuuhistanne... On kuin omaa taloaan katselisi! Niin samanlaisia ne ovat sisältä ja päältä. Olemme parhaillaan rakentamassa Teri-talojen taloa Kangasalle ja myös meillä asenneltiin juuri viimeviikolla Isku keittiöiden kalusteita paikoileen! Aikalailla samassa työvaiheessa ollaan siis menossa. Hieno talo on teille tulossa.

Marika kirjoitti...

Heips naapuri,

Hyvältä näyttää. Odottelen innolla lisää kuvia keittiöstänne. Me saatiin tänään rakennuslupahakemus kunnalle erinäisten vaiheiden jälkeen :) Saas nähdä kauanko kestää luvan saaminen...

Olen ajatellut kysyä keittiötarjousta Isku-keittiöiltä. Ketä suunnittelijaa suosittelet?

Mervi kirjoitti...

Kiva kuulla että teilläkin homma etenee. Tulkaahan pistäytymään ja katsomaan keittiötäkin ihan livenä niin jutellaan lisää.

Marika kirjoitti...

- Näin tehdään, jahka taas tontille ajelemma :)