sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Hurja siivousurakka

Viikonloppu on mennyt raksalla siivoillessa. Talo piti saada sisältä suht tyhjäksi ja viimeiset muovit revittiin seinältä tasoitusporukan tieltä. Ja ikkunat piti tietenkin teippailla taas umpeen. Alla joitakin kuvia, kun kerrankin sisällä on siistiä :) Lakaistessa syntyvän pölyn määrää voi vain arvailla kuvissa näkyvien pölyhiukkasten perusteella...

Etupihaa. Ovi on vielä väliaikainen. Nurkkalaudat ja kuistin koristepilarit sekä kattoturvat ja rännit puuttuu. Ja tietenkin maali.

Takapihaa. Keskellä oleva multakasa levitetään pihalle kunhan lumet sulaa. Tiedossa on ah niin ihana mutakko.

Kari on aloittelemassa pesuhuoneen muurausta. Suihkuja tulee kaksi ja lattian alle jää varaus WC-pytylle (laki vaatii kun pikkuvessaan ei mahdu rollaattorilla).

Porrasaukko, josta puuttuu vielä eteisen puoleinen seinälevy. Tikkaiden alle tulee koiran paikka ja sen taakse ovi säilytystilaan.

Olohuonetta ja ruokailutilaa.

Ruokailutilasta näkymä keittiön kautta eteiseen ja edelleen pukuhuoneeseen sekä olohuoneeseen ja kirjastoon.

Olohuonetta erkkeristä päin.

Olohuonetta eteisen suunnasta.
Keittiö erkkerin suunnasta.


Keittiö eteisen suunnasta. Kapean ikkunan oikealta puolelta lähtee saareke.

Yläkerran arkiolohuone.

Meidän makuuhuone ja vaatehuoneiden oviaukot. Niiden eteen tulee liukuovet.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, tosi kiva kun olet jaksanut pitää blogianne näin ajantasalla ja jakanut tietoa ja kuvia. Hyvältä näyttää, kiva koti tulossa! Meillä alkamassa vastaava projekti Valkeakoskelle ja on tullut "pörrättyä" netissä toisten sivuilla. Omista ei oikein vielä voi puhua, mut jotain oon näperrellyt kun sopiva väli ollut :)
-Susan

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
teillä on kiva blogi :) Oma raksaprojekti alkaa siihen Vatsoilantielle myös ja pakettiauto on hakusessa. Joko olette omanne myyneet eteenpäin vai olisiko se mahdollisesti kaupan kevään aikana?

Mervi kirjoitti...

Kiva kuulla että blogi kiinnostaa.

Paku on kyllä jäämässä tarpeettomaksi kesä(-heinä)kuussa joten otahan yhteyttä niin jutellaan lisää. mervi.salmela@gmail.com