perjantai 27. maaliskuuta 2009

Valaistuminen

Tasoiteporukka urakoi kaksi päivää ja nyt tuntuu, kuin taloomme olisi saatu taas muutama lisäneliö. Valkoiset seinät avartavat kivasti tilaa. Ihan kohtalaista jälkeä tekivät, vaikka toki jotain pieniä korjailuja ja hiomisia pitää vielä tehdä ennen kuin seinät ovat maalauskunnossa. Iso apu tuosta läpitasoituksesta kyllä oli - käsityönä samaan hommaan olisi varmasti mennyt ikuisuus! Otan vielä tänään kuvia ja yritän laitella viikonlopun aikana tänne blogiin.

En tainnut muistaa kertoa meidän uudesta kotieläimestä. Mikko nimittäin bongasi männäviikolla välipohjan muovien sisältä ison rotan. YÖK! Näin jo painajaisia kuukausitolkulla jatkuvasta rottajahdista, mutta hankkimamme rotanloukku osoittautui enemmän kuin tehokkaaksi ja viiksiniekka jäi kiikkiin heti seuraavana yönä. Toivottavasti se oli ainokainen...

Tiilerin takkakuorma saapui ihan ajallaan keskiviikkona ja Iskulta jo soiteltiin, että rekka tuo seitsemän lavallista kaappitavaraa tänään puoliltapäivin. Olen ihan tyytyväinen, että maksoimme 100 euroa sisäänkannosta... Ihan hyvää palvelua muuten Iskulta, sillä kalusteiden tuoja soitteli heti aamusta ja kyseli onko kaappien asentaja paikalla. Että voivat sitten kantaa kalusteet oikeassa järjestyksessä oikeisiin paikkoihin. Harmi vaan että kaikki on vielä niin kesken, että isoon läjään nuo pitää tunkea kirjastohuoneeseen ja olohuoneeseen.

Ei kommentteja: