tiistai 10. maaliskuuta 2009

Hups heijakkaa

Pieni tilannepäivitys lienee paikoillaan. Hurjaa kyytiä mennään eteenpäin ja nyt kun tiettyjä aikatauluja on sovittu, aiheuttaa se pientä painetta tekemiseen. Harmittava takaisku on ollut koko perheemme sairastelu viimeiset 1,5 viikkoa, eikä loppua näy vieläkään. Kari on siis joutunut raatamaan suurimmaksi osaksi yksin kun Mikko on ollut joko itse kipeänä tai kotona jumissa Matiasta hoitamassa.

Väliseinät on nyt kuitenkin pääosin saatu paikoilleen, viimeisiä kotelointeja vielä tehdään. Tasoitusporukka tulee ensi viikolla ja sitä ennen pitäisi kaikki seinäpinnat olla kunnossa, ikkunat teipattuna ja mökki suht tyhjänä. Tiukille vetää.

Seuraava iso urakka on myös pesutilojen seinien muuraus. Kari ryhtyy siihen hommaan heti kun noi muut seinät on saatu kuntoon. Sitä ennen pitäisi keksiä jostain järkevänhintainen lasiseinä saunan ja pesuhuoneen välille. Nyt saammamme tarjoukset ovat olleet aika hurjia...

Ja sitten päästäneenkin jo seinäpintojen ja kattojen kimppuun ennen kiintokalusteiden saapumista. Takan muuraus on myös tulossa lähiviikkoina.

Johan tässä saa pikkuhiljaa tapahtuakin kun kolmen kuukauden päästä pitäisi taloon jo muuttaa sisään...

Ei kommentteja: