perjantai 2. tammikuuta 2009

Yläpohja valmis ja väliseinien kimppuun

Yläpohja on saatu valmiiksi ja inhottavimmat hommat (katon villoitus) on ainakin vähäksi aikaa ohi. Seuraavaksi siirryttiin alakertaan jonne hahmotellaan väliseinien runkoja. Myös muurattavat väliseinät tehdään lähipäivinä nyt kun Karillakin on mukavasti lomaa. Hommat ehdistyvät siis kivasti kun kaksi miestä painaa hommia joka päivä.

Meidän täytyisi kierrellä rautakauppoja ja miettiä mm. sisäovien (lähinnä kirjaston pariovet ja meidän makkarin lasiovi) leveyksiä. Kauheasti taas päätettävää...
Kirjaston väliseinät hahmottuvat paikoilleen.Yläpohjan tuskainen villoitustyö on takana. Vähän oli ahdasta ilmasointiputkien lomassa...

Yläkerran lattiaan laitetaan seuraavaksi lattialämmitysputket ja sitten päästään lattian tekoon ja väliseiniä pystyttämään. Kattoihin tulee paneelit jotka laitetaan sitten joskus loppuvaiheessa.

A-tiilikate kävi laittamassa reunatiiletkin paikoilleen, mutta reklamoimme niistä vielä, sillä ovat yhtä sekundaa kuin edellisetkin. Harmi kun samaa asiaa joutuu moneen kertaan säätämään. Onneksi katto on muilta osin jo valmis. Viimeiset turvatuotteet laitetaan sitten keväällä.

Ei kommentteja: