keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Lisää seiniä

Kodinhoitohuoneen ja teknisen tilan välinen kiviseinä on nyt muurattu ja seuraavana on vuorossa kosteat tilat. Kevyet väliseinät alkaa olla alakerrassa pystyssä ja sähkäri tekee sähkötöitä. Porrasaukko on tehty oikeaan kokoonsa ja yläkerran kylpärin laittiaan laitettu vanerit. Yläkerta odottaa vielä lattialämmitysvetoja ja sitten päästään tekemään sinnekin väliseiniä.

Timpuri on meillä hommissa enää tämän kuun ja sen jälkeen pitää pärjätä omalla porukalla. Kari tosin pitää nyt pitkät lomat joten onneksi työmaa edistyy edelleen hyvin. Kevään mitaan voi tahti vähän hidastua, mutta tehdään se mikä ehditään. Nyt on viimeisten parin kuukauden aikana saatu kuitenkin niin paljon aikaiseksi että tästä on tosi hyvä jatkaa.

Kun väliseinät on saatu levytettyä pitäisi ottaa lopulliset mitat kiintokalusteita varten. Periaatteessa suunnitelmat ovat jo ihan ok, mutta silti pähkäilen koko ajan pitäisikö sittenkin muuttaa vielä jotain... Rasittavaa. Pitäisi vaan lyödä tilaus lukkoon niin pääsisi tästäkin stressistä. Jotenkin vaan koko talon sisustus on vielä ihan hakusessa eikä selkeää kokonaiskuvaa ole vielä ajatuksissa. Tyylien sekamelska myllertää päässä. Ei tämä ennen ole ollut näin vaikeaa!!!

Takka-asiassa olemme sentään päätyneet johonkin ratkaisuun. (Näillä näkymin) meille tulee nyt kuitenkin Tiilerin funkkis Lauri, eli ihan perus suorakaiteen mallinen rapattupintainen takka satiinikromisella luukulla. Väriä pähkimme vielä, mutta todennäköisesti päädymme vaaleanharmaaseen rappaukseen ja tummanharmaisiin mosaiikkilaattoihin. Jos siitä ei näkyisi likatahrat niin helposti kuin valkoisesta...
Ei kommentteja: