torstai 8. tammikuuta 2009

Väliseinät nousee

Väliseinät ovat nousseet alakertaan vauhdilla eikä paikkaa meinaa enää samaksi tunnistaa. Tavaraa ja seiniä tuntuu olevan joka paikka täynnä... Täytyy viikonloppuna "tutustua" uudistuneeseen ilmeeseen oikein perinpohjaisesti siivouksen merkeissä.

Näkymä ulko-ovelta eteiseen. Vasemmalle puolelle ja eteen oikealle tulee vaatekaapit. Tiilimuuri on nyt vasta puolessa korkeudessa eli blokkaa siis näkymän olohuoneen ikkunoille.

Vasempaan reunaan tulee siis vaatekaapit, keskellä on vaatehuoneen oviaukko ja oikealla kodinhoitohuoneen ovi. Maassa olevat laudat merkkaavat WC:n seiniä. Vessan ovi tulee vinottain puutolppien väliin.

Kirjaston oviaukko vaikuttaa tosi pikkuiselta olohuoneen suunnasta. Siihen tulee 13x21 lasipariovet. Mietimme tekisimmekö oven päälle poikittain kapean ikkunan, sillä tuo ovi on harmittavasti 20 cm matalampi kuin viereinen terassin ovi ja ikkunoiden yläreuna. 20 senttiä on kyllä tosi vähän ikkunalle...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei "kohtalotoverit"!
Aloin etsimään toisten rakennusblogeja, ihan vaan ajankuluksi. Siirryin minäkin salasanan takaa vuodatuksesta bloggeriin. Ei siis vielä paljon tuolla rakennuspäiväkirjaa.
Suunnilleen samoissa mennään raksalla, teillä vaan levytettynä näyttää olevan väliseinät, meillä vaan runkona.
Onnea teidän prjektiin.