perjantai 23. tammikuuta 2009

Kalustesuunnitelmat

Sain Iskulta viimeisimmät kalustesuunnitelmat joten laitetaanpa ne heti tänne. Taas suunnitelmien pitäisi olla aika lailla lopulliset, vaikkakin muutama juttu edelleen mietityttää. Loputonta jahkailua... Tarkistusmittoja ei vielä ole otettu, mutta toivotaan, että mittojen takia ei tarvitsisi mitään lähteä muuttamaan.


Keittiön kaapit ovat kiiltävää kalvo-ovea. Ruskeat alakaapit ovat väriltään zeprano, taso wengelaminaatti. Päädyimme kuitenkin laittamaan astiapesukoneen päälle yläkaapit. Tämä tuntui parhaimmalta ratkaisulta, vaikkakin mietimme vielä pitäisikö tuo alhaalla oleva yksinäinen kaappi ottaa pois ja laittaa tilalle pitkä avohylly.

Alla vesipistettä vastapäätä tuleva saareke/laituri, jonka päässä on paikka keittiöjakkaralle. Taso on sama wenge, vaikka tässä näyttää vaaleammalta.Kodinhoitohuoneessa on kauttaaltaan kiiltävän valkoiset ovet. Taso on vaalean harmaa laminaatti alumiinireunuksella. Pesualtaan viereen tulee koiran pesupaikka jota vastapäätä alla olevan kuvan mukaisesti kuivauskaappi ja kapea kenkäkaappi.


Alakerran pikku-wc:ssä on kiiltävät viininpunaiset ovet ja valkoiset kalusterungot. Altaan ja seinän väliin tulee avohyllyjä. Korkea kaappi lähtee samasta tasosta kuin allaskaappi ja yläreunan tasolle tulee lamppu tai peili.

Yläkerran vessassa on kauttaaltaan vaalean tammen väriset melamiinilaatikostot ja kaksi allasta. Tämä on kyllä vielä vähän harkinnassa koska poikkeaa vähän muiden kalusteiden tyylistä...


Eteiseen heti ulko-oven viereen tulee istuintaso laatikoineen ja sen viereen liukuovikaappi. Istuintasoa vastapäätä, rappusten alle, tehdään avohyllykkö kengille. Kuvassa lisäksi eteisen toiselle seinustalle tuleva vaate- ja siivouskaappi.

Kodinkoneista olen ruvennut kyselemään tarjouksia ja todennäköisesti päädymme AEG:n koneisiin, sillä niistä meillä on hyvät kokemukset. Ja tyyli miellyttää silmää. Kaikki kodinkoneet tulevat olemaan valkoisia, tai osa korkeintaan alumiinin värisiä. Rosteria en talooni huoli :)

Puuseppä on myös hakusessa tekemään portaita. Pari hyvää vinkkiä olemme saaneet, joten toivotaan, että heistä löytyy hyvä ja kohtuuhintainen tekijä.

Ei kommentteja: