torstai 18. syyskuuta 2008

Valaistuminen!

Vietin aamulla erittäin antoisan kaksituntisen Tiia Jyrkiäisen kanssa kun puhuimme talomme valaistuksesta. Kävimme käytännössä koko talon sisätilat läpi ja pistimme valaistuksen ihan uusisi. Samalla kävimme kevyesti läpi myös sisustusta ja kalusteiden sijoittelua. Muutama seinäkin saa todennäköisesti lähteä (mm. tuulikaapin ja pesuhuoneen väliseinät).

Tiialla oli todella hyviä ideoita ja uskon, että nyt alamme olla lähellä sitä mitä olemme kaivanneet. Sain kotilukemiseksi paksun kansion josta voimme selailla erilaisia valaisimia mm. Wever & Ducréltä. Lisäksi Tiia kehoitti käymään Kaukajärvellä Powersetissä tutustumassa vaihtoehtoihin ja saamaan vielä lisää asiantuntija-apua etenkin ulkovalaistukseen.

Yritämme saada lähipäiville sähkösuunnittelijan kanssa tapaamisen, jotta hän voi pikapikaa päivittää kuvat urakoitsijaa varten.

Talotehtaalta tuli eilen postitse paksu kansio, jossa on kaikki piirustukset ja ohjeet talon kokoamiseen. Täytyy ryhtyä niitä opiskelemaan. Samoin tuli vielä pitkä lista asioista joita täytyy valmistella ennen asentajien tuloa (terassien valut, telineet, suojapeitteet, maan tasoitus talon ympäriltä, vaihtolavoja alustoiksi jne.). On tässä säpinää kerrakseen. Miehet ovat tänään valuhommissa ja Mikolla on onneksi huominen ja maanantai vapaana.

Ei kommentteja: