keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Täytöt valmiina

Raksa alkaa olla hyvällä mallilla. Sisä- ja ulkopuoliset täytöt on tehty ja ulkopuolen putket vedetty. Perustusurakoitsija kävi vastaavan mestarin pyynnöstä vielä suorimassa muurauksia. Vielä pitäisi valmistella terassien lattiat valukuntoon, sillä ne pitäisi olla valettuna ennen paketin tuloa.

Talopaketista puheen ollen siinä oli ilmennyt muutama suunnitteluerhe jotka huomattiin tehtaalla. Kadun puolen poikkiharjan ikkunoita pienennettiin viime metreillä, mutta rappusten alakerroksessa oleva ikkuna jäi entisiin mittoihin. Nyt siis rapuissa päällekkäin olevat ikkunat olisivat olleet eri kokoiset (10 cm). Talotehdas pienentää nyt myös alempaa ikkunaa ja toimittaa sen sitten jälkikäteen. Myös sisääntulokuistin katossa oli jotain häikkää kun jotkut puut olisivat tulleet ikkunoiden koristelistojen päälle. Siihenkin löytyi joku ratkaisu, mutta en ihan pysynyt perillä mikä. Nähtäväksi jää.

Keittiösuunnitelmia edistettiin taas maanantaina. Kolmituntisen istunnon aikana päästiin vähän eteenpäin, mutta muut tilat jäivät vielä käsittelemättä. Uskomattoman vaikeaa! Kaappien rakenne ja mitoitus alkaa olla nyt kohdallaan mutta ovien malli on vielä pohdinnassa. Ja tasojen väri... Parin viikon päästä taas jatketaan ja silloin toivottavasti päästään jo muihinkin tiloihin.

Ei kommentteja: