lauantai 20. elokuuta 2011

Ihana terassi ja pergola!

Terassi on laudoitettu koko pituudeltaan katetun osuuden pientä pätkää lukuunottamatta. Pergolan pylväätkin nousivat tänään paikoilleen. Kyllä on tilaa!


Krumeluurit laitetaan tietenkin taloon sopivasti, kaaria kun jäi muutama ylimääräinen talopaketista. Lisäksi näihin tulee koristenapit ja listat kuten muissakin tolpissa, tosin astetta pienempinä. Tolppia ei verhoilla erikseen päälilaudoilla kuten kiinteät tolpat on tehty.

Pergolatolppien väliin tulee harvakseltaan vaakarimoitus jalokärhöä varten. Korkean tolpan ja matalan tolpan väliin laitetaan pätkä samaa aitaa kuin kuvassa vasemmalla.

Kulkuväylille tulee yksi porras sekä neliön verran liuskekiveä. Havuvoittoittoinen ja valkokukkainen kukkapenkki kiertää terassia.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jokos patio/pergola alkaa olla valmis? Suunnittelen vähän samanlaista toteutusta omalle kotipihallemme ja näkisin mielelläni millainen teidän toteutuksesta tuli!

Mervi kirjoitti...

Terassi alkaa olla muuten valmis, mutta tuo pergolaseinäke on vielä kesken. Ylös tulevia palkkeja juuri pohjamaalataan, joten eiköhän ne muutaman viikon päästä ole paikoillaan :)