perjantai 5. maaliskuuta 2010

Nyt saa kevät ja kurakelit tulla: kodinhoitohuone on käyttövalmis

Yläkaapeissa liinavaatteet, vetolaatikosta löytyy silityslauta ja alakaapeista pyykkikorit. 70-senttisen vaipanvaihto sujuu mukavasti kun hoitoalustan laittaa kulmaan.

Tässä hoituvat kaksi- ja nelijalkaisten kurapesut kätevästi.

Oven vieressä on kuivauskaappi ja kenkäkaappi ulkoilukengille.
Ovesta pääsee autokatoksen kautta sekä etu- että takapihalle.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Siemensin koneet näyttävät teillä olevan, oletko ollut tyytyväinen?

Mervi kirjoitti...

Juu, Siemensiä ovat kaikki ja ollaan oltu aivan supertyytyväisiä. AEG:kin oli hyvä, mutta nämä ovat kyllä ihan huippuja. Kaikki koneet on tosi hiljaisia ja ilmoittavat esim. ohjelman loppumisesta pienellä hennolla piippauksella.

Ainoastaan tiskarin ja induktiolieden hipaisuvalitsimet vähän tökkivät, mutta ne taitaa olla nykyään kaikilla merkeillä niitä, ainakin liesissä. Itse tykkäisin että lieden valitsimet olisivat perinteiset vääntönapit uunin yhteydessä. Liesi ei esim. tykkää märällä rätillä pyyhkimisestä (mitä tehdään pari kertaa päivässä) vaan rupeaa huutamaan erroria... :(

Mervi kirjoitti...

Se piti vielä lisätä, että induktioliesi on muuten aivan älyttömän hyvä. Keraamisen lieden kanssa en päässyt oikein ikinä sinuiksi mutta tämä toimii kuin ajatus.

T kirjoitti...

Näyttääpä toimivalta!

Tuo kurapesupaikka on aika samanlainen kuin meillä suunnitteilla. Onko tuo kaapinseinään muurattuseinä vai miten kaakelit on siihen laittu?
Onko muuten ollut toimiva juttu?

Mervi kirjoitti...

T: Kaapin viereen on muurattu kahi-tiilillä pätkä seinää ja se on laatoitettu. Sen verran olisin vielä "tuunannut" tätä, että olisin ottanut tiskipöydän muurin verran pidempänä jotta muuri olisi jäänyt sen alle piiloon. Eipä sitä silloin tajuttu kun kalusteet tilattiin.

Kurapistettä ei ole toistaiseksi ollut tarvetta käyttää kun on näin puhdasta ja khh on vielä osin raksatavaroiden säilytysopaikkana, joten en osaa sanoa miten toimii. Uskoisin kuitenkin että tuo on paljon toimivampi ratkaisu kuin jos esim. oven eteen olisi laittanut kurasyöpön. Ei siinä ainakaan koiraa olisi voinut pestä ilman että koko huone olisi märkänä. Seinät kolmella sivulla pitänee veden ihan hyvin kurissa.

Kurapisteen hanaan laitettiin muuten pelkkä bidee-suihku vaikka se ei ihan pomminvarma systeemi olekaan kun ei ole tarkoitettu kestämään jatkuvaa painetta (hana pitää aina muistaa sulkea). Erillistä juoksutushanaa en tähän kuitenkaan halunnut sillä se kastelisi koko koiran kun bideestä päästäisi irti. Toivotaan että tuo pelittää.

Sen verran muuttaisin vielä kodinhoitohuoneen kalusteita että ottaisin lisää yläkaappeja tyhjälle seinustalle liinavaatteiden ja pyyhkeiden säilytystä varten. Turhaan mietittiin tässä ulkonäköasiaa vaikka ihan työtilahan tuo on.