torstai 24. syyskuuta 2009

Kuusi päivää...

Kylppäreitä on väännetty viime päivät jotta ne saadaan kuntoon huomisia vesikalusteiden asennuksia varten. Alakerran vessa on jo hyvällä mallilla, ylhäällä on suihkunurkkausta ja saumasilikoneja vaille valmista.

Sininen raita seinään onnistui tosi hyvin ja näyttää raikkaalta valkoisen sauman kanssa. Lattia saumattiin vaaleanharmaalla jotta on käytössä helpompi. Näiden kahden tilan saumaamisen jälkeen alan tuntea itseni jo melkoiseksi saumausmestariksi :)


Puuseppä kävi laittamassa portaiden kaiteet tiistaina ja aloitti askelmien mattojen laittamisen. Kaiteen tolppa on hienosti samaa sarjaa ulkopuolen tolppahattujen kanssa ja muutenkin lopputulos on oikein mieluinen.


Kaikkea muutakin "pientä" askaretta on viime päivinä tehty ja tahti tästä vaan kiihtyy...

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hei,

Aina vaan paremmalta näyttää. Portaat ovat upeat!

Ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää, mitä portaat kustansivat (voi laittaa tiedon mun meiliin, jos ei tänne halua laittaa). Meillä on tällä hetkellä portaiden kilpailutus meneillään ja siksi kiinnostaa. Entäs millaiset nuo porrasvalot ovat? Ledit? Asensitteko itse vai sähkäri ja missä vaiheessa? Sorry, kauheesti kysymyksiä, mutta niitä se meikäläisen pää on täynnä...

Meidän pirtissä valmistellaan lattiavalua ja ulkoverhousta, Kastellin miehet tekevät hommia viimeistä viikkoa. Itse en ole raksalle juurikaan pikkuneidin takia ehtinyt, mutta lauantaina olisi taasen siihen mahdollisuus :)

Hannukka kirjoitti...

Kauniit portaat! Mulle oli huojennus, kun päädyimme yksikerroksiseen taloon ja ei tarvinnut portaita hankkia ja pähkäillä parasta vaihtoehtoa.

Mervi kirjoitti...

Portaisiin tulee 6 lediä ja lisäksi ylös riippuva kattovalaisin. Ledeille tehtiin reijät ja vedettiin piuhat ennen kuin seinät levytettiin umpeen. Aikamoista mittailua ja arpomista se reikien teko kun portaat eivät olleet vielä paikoillaan. Yllättävän hyvin sattuivat kuitenkin kohdilleen. Sähkäri katsoi ne piuhat kohdilleen.

Tsemppiä myös teidän urakkaan! Sehän näyttää jo talolta :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva blogi teillä, mielenkiintosta luettavaa ku itellä talonrakennus meneillään myös. varmaan viimeistään vuoden päästä ollaan samassa kohdassa ku te nyt :).

tosi kiva keittiö teillä! ite harkitsin zebrano-kaappeja myös mut päädyin kokovalkoisiin korkeakiiltoisiin :).

oisin kysyny siit kattopaneelista, kuinka pitkää löysitte pisimmillään? harkitaan parin sisäkattovaihtoehdon välillä...
paljon voimia loppurutistukseen :). ollappa jo itekki tuossa vaiheessa!!!


T. Satu