perjantai 16. lokakuuta 2009

Oma koti kullan kallis

Viime viikot ovat olleet aika hullunmyllyä ja tänään sain viimein nettiyhteyden kytkettyä uuteen kotiimme. Ohessa pieni tiivistelmä kuunvaihteen tapahtumista.

Syyskuun loppuun sovittua käyttöönottokatselmusta varten tehtiin hommia pitkiä päiviä ja välillä öitäkin. Kovasta yrityksestä huolimatta talo oli siinä vaiheessa että katselmusta siirrettiin viikolla eteenpäin. Viikossa puutteet saatiin kuntoon ja meille annettiin muuttolupa 8.10. Pari päivää vielä edistettiin makuuhuoneita asuttavaan kuntoon ja ensimmäinen yö uudessa kodissa vietettiin 11.10. Nyt kokonaan valmiina on Matiaksen huone ja meidän makuuhuone vaatehuoneineen. Yläkerran muut tilat viimeisellään lähipäivien aikana ja sitten siirrytään alakertaan, joka on vielä kohtalaisen kaoottisessa tilassa.


Viime viikolla kaivuri kävi tasaamassa pihan kevättä varten. Samana iltapäivänä maa tuli valkoiseksi rankasta raekuurosta.Eteinen.


Alakerran WC. Viininpunainen laatikoston ovi ja korkea kaapisto pytyn vierestä puuttuu vielä.


Yläkerran suihku.


ja kylppäri. Toinen allas saatiin vähän myöhässä. Ikkunaseinälle tulee vielä lasiovellinen kaappi.


Kirjaston ovet.


Keittiö on tiskarin valkoista etulevyä vaille valmis. Ja toimii ihanasti!Eteisaulaa.


Olkkaria.


Iso makuuhuone viimeisteltiin tänään.


Ensimmäiset yöt nukuttiin siskonpedissä Matiaksen huoneessa. Nyt poika sai valtakuntansa kokonaan itselleen.

4 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Mukavaa kun ehdit tehdä postauksen. Olette voiton puolella, voimia vielä viimeiseen rutistukseen :)

Marika kirjoitti...

Hienolta näyttää! Kyllä teidän nyt kelpaa. Varsinkin keittiö on upea! Ilmeisesti tuo teidän liesikupusysteemi on Lapetek Luxor 90? Meidän keittiöön tulee samanlainen, mutta seinään kiinnitettävä malli.

Meillä saatiin viime viikolla lattiavalu tehtyä ja ovet paikoilleen. Nyt ei enää lämpö karkaa harakoille, ainakaan kovin pahasti :)

Sanna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin :) Hyvältä näyttää! Meillä vielä "pikkusen" puuhastelua ennen muuttoa ;-)

Mervi kirjoitti...

Juu, liesituuletin on Lapetekin Luxor. Olen erittäin tyytyväinen valintaan sillä se toimii siroutensa ansiosta saarekkeessa tosi hyvin. Ei juurikaan blokkaa näkyvyyttä olkkariin.