torstai 3. syyskuuta 2009

Hallittua kaaosta

Olen saanut kotiväeltä nuhteita, että blogi antaa liian ruusuisen kuvan rakennusprojektimme tilasta. Ehkä haluan vain sulkea silmäni kaikelta siltä kaaokselta ja uskotella itselleni että jotain sentään on jo valmista. Ja onhan toki. Vaikka välillä tässä tavarapaljoudessa iskeekin epätoivo... Tässä jokunen otos.

Näitä vihaan ehkä kaikista eniten: kymmeniä metrejä piuhoja pitkin ja poikin. Yritä tuossa nyt sitten lakaista lattioita...

Tilava olohuoneemme. Minkähänlainen sohva tänne sopisi...? Takka sentään on yhtä räppänää vaille valmis ja sähkäri laittoi eilen lamput kattoon.

Eteisessä pääsi tänään jopa kulkemaan.


Sitten taas niihin iloisiin aiheisiin: alakerran vessa laatoitettuna. Saumaukset puuttuu, mutta musta laatta tulee kuvan tapaisesti vaaleanharmaalla saumalla, valkoinen laatta taas valkoisella. Ja kalusteissahan on viininpunaiset ovet :)

Makuuhuoneen täydeltä Kirenaa. Vaatehuone odottaa maalausta, kattoa ja lattiaa. Alakerran kopin seinät sain tänään maalattua valmiiksi.

Yläkerran kylppärissäkin on päästy laatoituksessa jo puoleen seinään. Pitkälle seinälle tehtiin raita turkoosista suihkunurkkaukseen tulevasta laatasta. Muuten tämä tila tuleekin olemaan valkoinen - seiniä, lattiaa, kattoa ja kaappeja myöten.

Sähkäri on parina päivänä pistänyt lamppuja paikoilleen. Tässä ihanaiset ulkovalot.

Etupihalta sain siivottua viimeisenkin pressun alla olleen lautaröykkiön takapihan puolelle. Täytyy myöntää että kovin on komia tuo meidän mökki. :)

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana, ihana tuo teidän mökki! Eikä tuolla sisälläkään nyt niin pahalta kaaokselta näytä :)

Jos saan udella, mistä kysyitte Kirenan tarjouksen? Meillä olisi vielä Kirenan tarjous pyytämättä, muista olemme jo ihan ok tarjoukset saaneet. Ja takastakin utelisin, mistä saitte siitä tarjouksen? Netin kautta tuntuu olevan vaikea löytää Tiilerin myyjiä, vai onko se jotenkin niin yleinen että sitä myy kaikki rautakaupat..?

Tsemppiä loppurutistukseen!

Hannukka kirjoitti...

Hienosti edistyy projekti.

Mervi kirjoitti...

Kiitos Marika ja Hannukka kommenteista!

Meille tuli kaikki kiintokalusteet Isku Keittiöiltä, myös Kirenat. Ja Tiilerin takka tilattiin Rauta-Otran kautta. Sitä tosiaan myy melkein kaikki rautakaupat.