tiistai 5. kesäkuuta 2012

Sateen jälkeen on poutasää...

Kääpiöiiris suihkulähteen äärellä.  Mullassa on jotain, kun vaaleanvihreistä maksaruohoista on tullut tumman punaisia...

Peipin upea kukinta alkaa jo haalistua, pionin nuput kurkottaa aurinkoon.

Kasvaa kasvaa mutta saisi kasvaa enemmän... Syreenit tulossa kukkaan, lijat, kuunliljat ja keltapeippi levittäytyvät ja vuorikaunokki rehottaa.

Vuorikaunokki on täynnä nuppuja.

Taas uusi pätkä kiven juurelta siistitty. Ei paljon enää puutu.

Tähän on istutettu läheiseltä maankaatopaikalta löydettyjä vuorenkilven juurakoita. Muutama angervo tarvittaisiin vielä molemmin puolin, niin sitten olisi reunus siisti.

Luumun juurella kukkivat pikkkusydämet ovat kuin pehmeä pilvi.

Terassin vierustan kärhöt ovat kasvaneet hurjasti. Pelastin tähän myös muutaman syysleimun verson.

2 kommenttia:

Anne-Mari kirjoitti...

Etsiskelin sivulta yhteystietoja sinulle, sillä olisin halunnut kuulla kokemuksia lempäälän raivaus- ja vihertyöfirmasta! Etsiskelen siltä suunnalta piharakentajaa ja kotisivuilta ei infoa irronnut...

Mervi kirjoitti...

Lempäälän Raivaus ja Vihertyö kävi kaatamassa naapuritontilta puut ja teki heille tietääkseni myös muurikiveykset ja pihan muotoilun. Meillä ja toisella naapurilla kävivät pikkukaivurilla tasaamassa paikkoja ja kaivamassa muurien alusia. Näiden kokemusten perusteella voin sanoa, että miehillä on palveluasenne kohdillaan ja työt hoituivat ripeästi mikä sitten näkyi positiivisesti myös laskutuksessa.