perjantai 4. kesäkuuta 2010

Mullin mallin

Viikonloppu kuluu melko tehokkaasti näitä kasoja tuhotessa. Tilasin Lammilta 60 m3 multaa ja tänään soitin perään että tuovat vielä etupihalle 20m3 lisää. Niillä on pärjättävä - näihinkin meni jo pieni omaisuus...Salaojaputket vedettiin kuvassa vasemmalla näkyvälle rajalle ja haara aika lailla noiden multakasojen alta. Toivotaan ettei multarekka liiskannut putkia aivan tuusan nuuskaksi. Sen verran multien kippaaminen takapihalle kyllä tulevaa urakkaa helpottaa, että otimme riskin.

Saunan lasit antavat edelleen odottaa itseään. Pikkuhiljaa alkaa kärsivällisyys olla koetuksella - tilauksesta kun on jo yli kuukausi. Lasit ovat kyllä valmiina mutta eivät ehdi tulla niitä asentamaan...

6 kommenttia:

T kirjoitti...

Voin vaan kuvitella kuinka harmittaa lasien puuttuminen, saunahan on ollut valmis jo vaikka kuinka kauan ja varmaan polttelisi jo kokeilla löylyjä.

Tuo pihaan kuluva euromäärä pelottaa minuakin, voi olla että siinä kohtaa budjetti oli vähän alimitoitettu. No pikkuhiljaa sitten vaan... :)

Retromoderni kirjoitti...

Miks ette asenna niitä itse. Ne on helppo asentaa.

Susu kirjoitti...

Moi,
mitä Lammilla maksoi multa? Meillä syksyllä sama homma edessä ja Lammin mahdollinen toimittaja.

Mervi kirjoitti...

Tähän Laasonporttiin on sovittu Lammilta hinnaksi 18,50 m3.

Matti ja Riikka kirjoitti...

Hei, teittekö hinta/laatuvertailua mullan hankinnassa? Meillä on loppukesällä tarpeen hankkia suurinpiirtein samanlainen määrä multaa.

/Matti

Mervi kirjoitti...

Ei tehty mullasta vertailuja. "Kaikki" ovat täällä puhuneet että tuo Lammin multa on hyvää mutta törkeän kallista joten otimme sitä :) Hyvää se onkin, ihan kuin jotain Kekkilän pusseissa myytävää mustaa multaa...