perjantai 29. tammikuuta 2010

Melkein valmista: eteinen

Vain yksi kattolista puuttuu ja portaiden pylväs + väliseinä maalataan valkoiseksi.
Siniharmaaseen seinänsävyyn sekä valaistuun kenkähyllyyn olen ihan supertyytyväinen :)


5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä :) Varsinkin valaistu kenkähylly on upea! Ideanakin tosi hyvä eteisessä (kengähylly kun on muuten aina vähän tiellä).

Meidän raksalla laitetaan loppuja kipsilevyjä urakalla paikoilleen. Parin viikon sisään tulevat nimittäin tasoitemiehet :) Itse tasoitin varaston ja totesin siinä, että ei ole meikäläisen hommaa :)

T kirjoitti...

Olipa kiva eksyä tänne ja katsoa millaisia ratkaisuja olette tehneet. Kiva tuo kenkähylly.

2m2 Wc on samankokoinen ja mallinen kuin meillä. Ja ihan samanlainen on kalusteiden asettelu kuin mekin olemme suunnitelleet Joten kiva oli nähdä sekin.

Meillä on rakentaminen enemmän edessä kuin takana :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana eteinen!

Hei, miten noi rappuset on tehty? Siinä on vissiin joku matto ja lista? Mitä mattoa ja mitä materiaalia tuo lista on?

Meillä pitäisi vanhat betoniraput pistää uuteen uskoon ja mietitty maton laittamista niihin. Nuo rappuset ovat todella ihanat!

Mervi kirjoitti...

Portaat on kuvattu tuolla vähän alempana. Ovat siis puurunkoiset ja askelmien päälle on liimattu Orient Occidentin matto. Listat ovat ihan normaalia porraslistaa, väri hopea.

Anonyymi kirjoitti...

Eteisen liukuovikaapit on tosi nätit! Meillä on ollut myös talonrakennus ja täytyy sanoa, että tämän blogin löytäminen antoi mulle joitain kallisarvoisia vinkkejä. Esim. istuintaso eteisessä, samoin noi paksureunaiset "liukkarit" eteisessä! :) Kiitos!