torstai 14. elokuuta 2008

Putkivetoja
Erehdyin kuvittelemaan, että työmaa oli jo valmis perustusurakkaa varten. Mikko kuitenkin ahersi vielä eilen työpäivänsä päätteeksi pitkän illan tontilla asentamalla suojaputkia ulkopuolisille sähkövedoille. Yllättävän haastava homma saada putket menemään juuri oikeassa kohdassa maan pinnassa. Varsinkin, kun maa oli jo tärytetty kivikovaksi.

Kävin vähän Mikkoa auttelemassa ja suoritin velvollisuuteni ruokahuollosta. Vain oleellinen unohtui, eli juomavesi. Onneksi vesi tulee jo tontille, joten saimme korkata ihan oman vesiputkemme. Juhlallista :)

Eilen huomasin ensimmäistä kertaa että illat alkavat pimentyä jo yllättävän aikaisin. Jo yhdeksän aikaan alkaa olla säkkipimeää. Pimeys tulee kyllä rajoittamaan iltapuuhasteluja, varsinkin kun alueella ei ole vielä minkään luokan katulamppuja.

Tiistaina tuli muuten naapuruston ensimmäinen Teri-talopaketti. Piti käydä vähän vakoilemassa mutta enpä eilen sitten ennättänyt kun piti kiidättää Matiasta kotiin nukkumaan. Kaukaa katsellen näytti... no, talolta. :)

Perustusurakka pitäisi alkaa tänään. Aikaisin olivat miehet liikkeellä, sillä soittivat Mikolle jo seitsemän jälkeen aamusta kysellen ajo-ohjeita. Olivat vain noin 10 km päässä väärässä paikassa...

Ei kommentteja: