tiistai 1. toukokuuta 2012

Ihanaa vappua!

Paras vappu vietettiin taasen kotipihassa hääräillen. Eipä me näköjään osata kotoa poistua enää mihinkään. Kovin rankka vappu oli tämäkin, huomenna pääsee onneksi töihin lepäämään :)

Lisää kevään yllätyksiä etupihalla. Pilvikirsikka on hiirenkorvilla.

Vuorenkilvet ovat yhtäkkiä saaneet voimaa ja alkaneet kukoistamaan. Tulppaanit ja narsissit kilpailevat tilasta.

Ruusut ovat vielä lepotilassa. Hopeahärkin toivoisin leviävän kovasti.

Yksi tämän päivän suururakoista: kukkapenkin täysremontti. Laidat lähti ja pensashanhikki muutti syreenien välistä kauemmaksi.

Samanlainen kaareva linja pitäisi saada myös penkin toiseen päätyyn (yläkuva). Aikanaa kivimuurin reuna täytetään kokonaan istutuksilla.
Tästä penkistä löytyy nyt siis kaksi syreeniä ja valkoinen pensashanhikki. Lisäksi siellä on ennestään tiikerililjoja ja vuorikaunokkia. Juurakoina istutin tänä keväänä valkoisen ja kirkkaapunaisen jaloangervon sekä kurjenmiekkoja. Kuunliljoja tähän penkkiin tulee myös runsaasti. Ehkä kiville kiipeilemään voisi istuttaa villiviiniäkin...


Uusia krookuksia kukassa. Rönsyansikan leviämistä ja seulanpääkiviä odotellaan...

Päivän toinen urakka oli tontin oikean takakulman polttopuukasan purkaminen ja rinteen haravointi. Puukasan paikalle tuli komposti. Ihanan siistiä on jo :) (vaikka metsän laidassa onkin vielä muutama ärsyttävä pressukasa)

Ei kommentteja: