torstai 3. joulukuuta 2009

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Teillä näyttää tosi hyvälle, nauttikaa! Keittiöstänen olisi kiva nähdä vielä kuvia kun meille on tulossa keittiö ilmeisesti vähän samantyylisillä ovilla.
Meillä tehty pohjamaalaukset ja tällä viikolla aloiteltu laatoituksia, että ehkä mekin päästään joskus ensi vuonna uuteen kotiin :)
-Susu

Mervi kirjoitti...

Kiitoksia, kiitoksia. Keittiöstä puuttuu vielä muutama pieni viimeistely (mm. ikkunoiden listat ja apk:n ovi). Kunhan ne saadaan kuosiin tässä lähiviikkoina niin pistän kuvat.

Anonyymi kirjoitti...

kaunis koti teillä!!! kyllä teidän nyt kelpaa :). meillä muutto (toivon mukaan) ens vuoden aikana.
tuosta teidän alakerran lattiasta, mikä laminaatti se on? näyttäs ainaki kuvassa olevan harmahtavan ruskea, just sellasta oon suunnitellu meille! ei oo liian harmaa eikä liian ruskee. eli mikä sävy, merkki ja hinta?

-Madde-

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ihastelin tuota lattiaa - meille tulossa harmaata tammea (laminaattia), ja mielikuvissani se näyttäisi jotakuinkin tuolta, saa nähdä sitten kun lattiat asennetaan mikä on todellisuus :).

Hankitteko uudet huonekalut uuteen kotiin - näkyvät sopivan niin kivasti?!

Mervi kirjoitti...

Meillä on koko talossa Tarketin sherwood oak suede plank kuosinen laminaatti:

http://www.tarkett-floors.com/floors/site/fi-fi/topic/laminate/article/20320/article.asp

Sävy on mielestäni ihana, siitä löytyy sekä harmaan että tumman ruskean vivahteita ja yleisilme on mattavaalea. Otimme mallin, jossa on lisäksi viistetyt reunat ja se antaa lattialle vielä viimeisen lankkumaisen silauksen.

Hinta oli muistaakseni jotain 15,-/m2 luokkaa.

Huonekaluista olemme tähän mennessä hankkineet vain uudet sohvat, muut ovat vanhoja. Olohuone kaipaa vielä uutta täydennystä ja muihin tiloihin hankitaan lipastoja ym. sitten pikkuhiljaa.