torstai 20. elokuuta 2009

Laatoitustyöt alkoivat

Ulkona on vielä siivoiltu pihaa syksyä varten ja maalataan höyrypäisesti autokatoksen kattolautoja. Korkeimmalla olevat räystäslaudatkin ovat jo saaneet maalin pintaansa. Samaan aikaan on kuitenkin päästy jo korkkaamaan laatoitustyöt alakerran WC:n osalta.

Valkoiset 25x40 cm laatat menivät todella nätisti kahdelle seinälle ja tänään syntyi kaapistoseinustalle ensimmäinen rivi 30x60 tummanharmaalla seinälaatalla. Sitten vedeneristys lattiaan ja laatat päälle sekä katon panelointi. Sehän on pian valmis! :)

Vesipoika avustaa kun laattaan porataan reikää.

Tänään kävi myös porraspuuseppä mittailemassa kaiteen paikkaa. Toimitus sovittiin viikolle 38, eli hyvin pitäisi ehtiä ennen muuttotarkastusta.

Molempien vessojen valaisimet löydettiin tiistaina Nokian Sähkötalosta. Alakerran vessaan tulee peili jossa on itsessään kaksi loisteputkivaloa. Yläkertaan taas tulee kaksi peilin yläpuolelle tulevaa valaisinta. Molemmat pitäisi hakea huomenna.

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hyvältä näyttää - tehän pääsette pian muuttamaan :)

Meillä hommat etenee siinä kivenheiton päässä teistä myös ihan kivasti. Kastellin miehet aloittivat urakkansa tällä viikolla ja nyt on runko kutakuinkin pystyssä. Tallia yritetään omalla porukalla saada nopeasti kuosiinsa, mutta hidastahan tuo homma on ku mikä... Jos nyt ennen talvea saisi sen "valmiiksi".

Marika kirjoitti...

Jaa niin sen piti vielä kysymäni, että sattuuko teidän väliaikainen etuovi olemaan myynnissä?

Mervi kirjoitti...

Nopsaan se on noussut teidänkin mökki. :) Etuovi on valitettavasti jo ehditty luvata toisaalle.