sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Ihan kuin kesä

Eilinen meni synttärijuhlissa ja siivotessa kotona, mutta illalla käytiin sentään vähän raksalla ulkoilemassa ja nauttimassa 20 asteisesta ja aurinkoisesta illasta. Tänään vietettiinkin sitten pitkä päivä raksalla ja mikäs siellä oli ollessa kun ilma oli ihanan kesäinen.

Minä keskityinkin pääosin pihan siivoamiseen. Takaterassilta sain raivattua toisen päädyn melkein tyhjäksi jotta sinne voi jo tuoda puutarhakalusteet ja grillinkin. Kyllä niin jo kutkuttaisi korkata grillikausi!Sisällä Mikko hioi seiniä ja viimeisteli teknisen tilan lattian maalausta. Siniharmaa betonimaali oli oikein hyvä valinta vaikka valintaan sinänsä ei minuuttia kauempaa panostettukaan. Näyttääpähän sekin hyvältä :)

Takkaan on tehty alkuviikosta ensimmäinen pintakerros. Laattojen kanssa ollaan pähkitty kovasti eikä sopivaa ratkaisua tunnu löytyvän milläään... Kodinhoitohuoneen välitilan laatat sentään sain tilattua kun Pukkilassa oli alepäivä ja samoin pistin jo eteisen lattialaatat tilaukseen. Makkareiden tapetitkin voisi varata jo valmiiksi.

Suuri haaste on myös löytää tarpeeksi pitkää kattopaneelia. Paneelit pitäisi saada pian jotta päästään vihdoin kattojen kimppuun.

Ei kommentteja: