keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Heräteostos

Laitetaanpa tänne talteen viimeisin aleheräteostos, Heidi Klum, joka päätyi etupihan penkkiin muiden ruusujen jatkoksi.

Kaikki kuvat jälleen Googlen kuvahausta. Sori.
Tänään saatiin talon seinustan rajaukset valmiiksi ja nurmi istutettua. Hieno tulee. Seulanpäänkivien kanssa pitänee odottaa ensi kesään, sillä eilen saimme suuruudenhullun päähänpiston ja kävimme kysymässä tarjouksen muurikivistä. Lemminkäiselle lähtee todennäköisesti huomenna tilaus kun saamme rahdin jaettua naapurin kanssa.

Etupihan muuri ja takapihan kaksi istutusallasta tehdään mustasta Vallikko muurikivestä. Luonnossa se ei ole näin musta, vaan enempi tummanharmaa. Sopii kuitenkin etupihan asfaltin kanssa.
Etupihan kiveys tulee aikanaan todennäköisesti harmaalla Veronalla, joka koostuu neljästä eri kokoisesra, reunoilta aaltoilevasta kivestä. Tämä vaaleampi sävy yhdistyy hyvin tummaan muuriin ja rajauksiin sekä ajoväylän ja autokatoksen asfalttiin.

Etupihan kaarevan polun rajaus tulee mustalla reunakivellä. Tämän kuvan väri on vähän lähempänä todellista sävyä.

Takapihan puolelle saamme käytettyjä harmaita betonikiviä ja S-kiviä.  Rajaukset tai jotain simppeleitä kuvioita voisi sinnekin  tehdä mustalla. Istutusaltaat ovat joka tapauksessa mustaa Vallikkoa. Peruskivet käytetään terassin ja varaston väliselle kulkualueelle ja S-kivet tulevat autokatoksen päätyyn, tontin rajalle.

Tälle kesälle onkin melkoinen urakka tehtävänä, mutta jos takaterassi saadaan edes johonkin vaiheeseen ja vielä ainakin osa pihasta kivetettyä, olisi kaikki suurimmat urakat tehtynä. Jos vaikka ensi kesänä saisi sitten jo nauttia vähän työn tuloksistakin.

Ei kommentteja: